Vier keer raak in oefenduel tegen RCS

Kloetinge komt door een eigen doelpunt op 0-1.

Vanavond in Oost-Souburg de laatste oefenwedstrijd in de aanloop naar de competitie. Tegenstander dit keer derdeklasser RCS, dat het Kloetinge op sommige momenten behoorlijk lastig maakte. Uiteindelijk moest de thuisploeg zich met 1-4 gewonnen geven.

Kloetinge begon met Dylan de Kam op doel en verder met Rick de Vos, Jeroen de Jonge, Thijs van den Dries, Huub Wolters, Roy Mulder, Tim de Winter, Ronaldo Meijer, Luuk van Vossen, Jeremy Hubregtse en Ramon Janson.

De Vos moest door een blessure in de eerste helft het veld verlaten voor Jop Dekker. Na rust kregen derde keeper Finn Murre, Valentijn van Keulen, Jefry Dijkstra en Aidan Milot ook speeltijd.

Penalty

In de 27e minuut kwam Meijer knap door op links. Zijn voorzet belandde via een RCS-speler in het doel, voordat Janson eraan kon komen. Acht minuten later onderschepte De Winter de bal, waarna de RCS-keeper hem onderuit haalde. Jeremy Hubregtse verzilverde de penalty.

In het begin van de tweede helft kwam de Oost-Souburgers terug dankzij, opnieuw, een eigen doelpunt. In de 63e minuut was Luuk van Vossen attent bij een te zachte terugbal en liet de 1-3 aantekenen. Ramon Jansen bepaalde in de 80e minuut de eindstand op 1-4.