Duel tegen XerxesDZB uitgesteld

Kloetinge moet nog even wachten op de eerste thuiswedstrijd van deze competitie. XerxesDZB heeft uitstel gevraagd en gekregen voor het duel van morgen, vanwege diverse coronabesmettingen binnen het team. De KNVB heeft de wedstrijd daarom verplaatst naar dinsdag 20 oktober (20.00 uur).

Het is al de tweede keer dat XerxesDZB problemen heeft door corona. Twee weken geleden ging om dezelfde reden de thuiswedstrijd tegen Heinenoord niet door. Die werd afgelopen dinsdag ingehaald. XerxesDZB verloor met 0-1.

Inmiddels is wel duidelijk dat een normaal verloop van de competitie dit seizoen een illusie is. Het regent inmiddels afgelastingen door (mogelijke) besmettingen, vooral in het Rijnmondgebied.

Het ziet er ook niet naar uit dat die situatie de komende tijd zal verbeteren. Integendeel zelfs. Ook als de competities niet stil worden gelegd, zal het nog een hele toer worden om alle wedstrijden af te werken.