Verslagen en statistieken
Forza Kloetinge

Alsnog wedstrijd #100 voor Marcel Lourens

Marcel Lourens (foto: Joep Zoeteweij)

Op 6 oktober 2020, bijna elf maanden geleden, kondigden we het al aan: Marcel Lourens zou enkele dagen later zijn 100ste officiële wedstrijd als trainer/coach van Kloetinge beleven. Maar dat duel tegen XerxesDZB werd niet meer gespeeld. Het coronavirus zette uiteindelijk een streep door het complete seizoen.

En dus gaat het komende zaterdag, in de bekerwedstrijd tegen DOSKO, alsnog gebeuren. De teller staat voor Lourens tot nu toe op 74 duels in de (na)competitie, 2 in de KNVB-beker en 23 in de districtsbeker. Totale doelsaldo: 232 voor, 103 tegen.

De wedstrijd wordt gespeeld op veld 2 – het nieuwe kunstgrasveld is nog niet beschikbaar – op het Wesselopark. Het wordt het eerste officiële duel voor Kloetinge sinds 3 oktober 2020 en de eerste thuiswedstrijd sinds 12 september 2020 (beker tegen Cluzona). De laatste competitiewedstrijd thuis is zelfs al meer dan anderhalf geleden (tegen WNC, 8 februari 2020).

Twee jaar geleden, op 7 september 2019, bekerde Kloetinge voor het laatst tegen DOSKO, ook in eigen huis. Die wedstrijd werd verloren met 1-2 (doelpunt van Jeremy Hubregtse). Het oefenduel van afgelopen zaterdag geeft vertrouwen voor een beter resultaat.