Verslagen en statistieken
Forza Kloetinge

Ontketend Kloetinge deklasseert GRC’14

Uitbundige ‘sfeeractie’ voorafgaand aan de wedstrijd.

Een heerlijke pot voetbal afgelopen zaterdag op het Wesselopark, met als tegenstander GRC’14, dat weinig had in te brengen tegen een gedreven, ontketend Kloetinge. Eindstand: 5-0, dankzij een hattrick van Jeremy Hubregtse en goals van Roy Mulder en Daan Esser.

Het was al de derde keer deze competitie dat Kloetinge 5 keer scoorde, na eerder tegen Nivo Sparta en Almkerk. De hattrick van Hubregtse was de eerste sinds 23 februari van dit jaar (Ramon Janson tegen RVVH).

Joep Zoeteweij maakte weer een fraaie impressie:

Mijn film 178 from joep zoeteweij on Vimeo.

Kloetinge heeft nu in alle 11 wedstrijden van dit seizoen gescoord. Dat is sinds het seizoen 1997/1998 niet meer voorgekomen. Toen werd in alle 22 duels gescoord, behalve in de laatste wedstrijd van het seizoen (2-0-verlies tegen VVGZ): 21 keer op rij dus.